Kockázati tőke mint lehetőség

2013.05.24 17:53

A vállalkozások növekedésének a záloga a rendelkezésre álló:

SAJÁT FORRÁSOK MEGFELELŐ ELOSZTÁSA

A KÜLSŐ PÉNZÜGYI FORRÁSOK MEGFELELŐ BEVONÁSA

A válságok sokak szerint véget ért, vannak, akik újabb hullámokat, netán stabil „mélyrepülést” prognosztizálnak.

Ezekben közös, hogy hazai vállalkozások a korábban megszokottól eltérő finanszírozási környezetben kénytelenek:

pénzügyi megoldást keresni fejlesztési terveik megvalósításához.

Igen gyakran  hallhatunk a kockázati tőkéről, a külföldi befektetők által kínált lehetőségekről, azonban a valóságban a bevonható külső források közül a magyarországi vállalkozások legtöbbször továbbra is a hagyományos banki hitelekre hagyatkoznak, pedig európai versenytársaikhoz hasonlóan, számukra is elérhetőek egyéb, például tőkepiaci eszközök. A magyar vállalkozások még nagyon ockódnak a kockázati tőke bevonástól. mert nagyon gyakran "átverésnek " tarják a befektetők ajánlatát. Pláne abban az esetben amikor valamit előre kell fizetni

Az elemzők együtt a projekt gazdákkal segítenek  üzleti döntések meghozatalához elengedhetetlen pénzügyi lehetőségek és kockázatok felmérésében.

Nem csak a fejlesztési elképzelések megtervezésében és beindításának optimalizálásában nyújtunk segítséget, hanem szolgáltatásunkkal végig támogatjuk a vállalkozás-, vagy projektfinanszírozási folyamatot egészen a finanszírozási ügylet lezárásáig. A tőke bevonásának, a külső finanszírozásnak tökéletes kombinációját nyújtjuk személyre szabottan, a cég életszakaszának megfelelően – számba véve minden lehetséges alternatív finanszírozási megoldást.

Ügyfeleink fejlesztéseihez, projektjeihez megkeressük a lehető legkedvezőbb finanszírozási lehetőségeket, tanácsot adunk a finanszírozás különböző formáival kapcsolatban, a teljes finanszírozási igény felmérése alapján kialakítjuk a legoptimálisabb, vállalkozásra szabott megoldást. Az egyénre szabott finanszírozási mix elkészítése mellett üzleti tervezéssel és külső kontrollinggal egyaránt támogatjuk a növekedő magyar vállalkozásokat.